Vin Diesel werkt aan nieuwe Riddick-film en tv-serie

Zo’n twee jaar terug kwam ‘Riddick’ uit, de derde speelfilm met Vin Diesel in de rol van Richard B. Riddick. ‘Pitch Black’ (2000) en ‘Chronicles of Riddick’ (2004) waren geen groot succes voor filmstudio Universal, maar Vin Diesel is verknocht aan het karakter en nam de rechten over om zelf deze actie/sf/horror voort te zetten. ‘Riddick’ (2013) was een onverwacht succes en nu worden er plannen uitgewerkt voor meer Riddick.
http://instagram.com/p/-UQFRhmPjO/

Riddick: Merc City

Op Instagram laat de acteur weten dat er een tv-serie met de naar ‘Merc City’ in ontwikkeling is. De reeks draait om huurlingen en bountyhunters die op jacht zijn naar de meest gezochte man in het universum: Richard B. Riddick.

Chronicles of Riddick: Furia

Richard B. Riddick is een Furyan, sterker nog, hij is de laatste van zijn ras van de planeet Furia. Komende maand zal David Twohy, schrijver en regisseur van alle Riddick-titels, beginnen aan het script van de volgende film in deze reeks.

Wanneer we meer gaan zien over twee project is nog afwachten. Het eerste Facebook-bericht van Vin Diesel over de vorige Riddick-film zagen we in 2010 en het duurde tot eind 2013 tot de film te zien was. Ik ben erg nieuwsgierig en houd het in de gaten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “Vin Diesel werkt aan nieuwe Riddick-film en tv-serie”

Plaats een reactie