Voice-control en extra’s voor coöp in Dead Space 3

In februari 2013 komt de survival-horrorgame Dead Space 3 uit voor PC, Xbox 360 en PS3
Na een noodlanding op de vijandelijke planeet Tau Volantis komt onze held Isaac Clarke erachter dat deze planeet weleens een belangrijke rol zou kunnen spelen in zijn strijd tegen de Necromorphs. Isaac moet het in zijn gewelddadige zoektocht naar antwoorden onder ijskoude omstandigheden opnemen tegen dodelijke en intelligente vijanden, waaronder nieuwe Necromorphs, gigantische bazen en zelfs mensen. Gelukkig staat Isaac er niet alleen voor.

Dead Space 3 coöp

Meer content voor coöp-spelers:
Spelers kunnen op ieder moment in het spel besluiten om met een vriend een team te vormen via de volledig geïntegreerde coöp-functie. Als je ervoor kiest om samen te vechten, neemt iemand in het team de rol aan het personage sergeant John Carver. Visceral Games heeft laten weten dat wanneer John Carver aanwezig is er extra content beschikbaar is, zoals meer details over de verhaallijn, extra missies en gameplay mechanics.

Kinect – Voice Control
Spelers op een XBOX 360 kunnen in Dead Space 3 gebruiken maken van commando’s als “Find partner!” “Fire stasis!” “Attack Enemy!”. Visceral Games heeft de Xbox-versie uitgebreid met de Voice Control functionaliteit van Kinect. Dit is bijvoorbeeld in coöp handig voor het uitwisselen van ammunitie en health.

Hieronder eerdere trailers die tot dusver zijn uitgegeven door EA/Visceral Games:

Annoucement Trailer

Eerst Gameplay Trailer

GamesCon Trailer

Reserveer Dead Space 3 via Bol.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie