Volgende Final Destination sluit aan op eerdere films

Iets meer dan een jaar geleden werd duidelijk dat er wordt gewerkt aan een reboot van Final Destination. Hoewel het geen vervolg zou zijn, lijkt het nu toch aan te sluiten op de vorige 5 films.

In een mooi stuk over de geschiedenis van de filmreeks bij Digital Spy, laat bedenker Jeffrey Reddick weten dat het eigenlijk geen reboot is. Het zal volgens hem allemaal anders worden, maar het is zeker een Final Destination-film.

Producent Craig Perry laat in hetzelfde artikel weten dat de nieuwe film vertelt vanuit het oogpunt van de politie, brandweer en ambulance-personeel, de mensen die als eerste ter plaatse moeten handelen na een gruwelijke gebeurtenis.

Wat vinden jullie van de plannen voor een nieuwe Final Destination-film?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Volgende Final Destination sluit aan op eerdere films”

 1. Als het helemaal anders wordt, noem het dan ook anders. Of zit er toch nog een heel klein beetje melk in deze koe 🙂
  Final Destination was prima maar per vervolg werd het toch minder. Wat mij betreft zetten ze dan liever een nieuw goed concept neer dan dat deze franchise weer gestart wordt.

  Beantwoorden
   • Het feit dat ik niet heel gecharmeerd ben van al die (vaak letterlijk en figuurlijk) bloedeloze reboots, siteboots, prequels en sequels, wil niet zeggen dat ik ze niet ga zien 😉
    Gelukkig heb ik een Moviepass en als het hier draait, dan ga ik er naar toe. Maar vaak blijkt het toch teleurstellend. Zo vond ik de laatste (Jig)Saw en de laatste Texas Chainsaw prequel toch echt tegenvallen.
    Een uitzondering was Halloween, het “echte” vervolg. Die raakte de originele snaar behoorlijk goed.

    Beantwoorden

Plaats een reactie