Voorpremière Halloween (2018) in Kinepolis Jaarbeurs

Op vrijdag 26 oktober kun je voor de ultieme Halloween-beleving terecht bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De nieuwe horrorfilm Halloween beleeft die avond haar speciale voorpremière in de grootste bioscoop van Utrecht. Heel bekend Nederland wordt uitgenodigd en jij kunt er ook bij zijn!

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Geniet je van Halloween in stijl: schitter samen met bekende Nederlanders als een echte ster op de bloedrode loper, kom in de stemming in een in horrorsfeer aangeklede bioscoop, neem een gratis drankje en popcorn mee de zaal in, en geniet van de voorpremière van Halloween op het grootste scherm van de regio (26 x 11 meter)!

Je kans niet missen om dit unieke film-event mee te maken? Kinepolis, Universal Pictures International Netherlands en Veronica heten je van harte welkom. Er is een beperkt aantal tickets te koop, dus sla nu meteen je slag! Dan kan jouw Halloween nu al niet meer stuk, en na het zien van de film zal het zinnetje ‘trick or treat’ nooit meer hetzelfde zijn…

Praktische info
Speciale voorpremière Halloween
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Vrijdag 26 oktober 2018
Dress-code: Halloween-outfit
Start inloop: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur
Speelduur: 106 minuten
Tickets: €12,50
Klik hier voor meer!

Wil je kans maken op tickets voor de speciale voorpremière van Halloween?  Tijdens FEARONICA maak je bij Veronica kans op tickets voor de speciale voorpremière van HALLOWEEN in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht op vrijdag 26 oktober. Wil je hierbij zijn? Geef je dan hier op!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Voorpremière Halloween (2018) in Kinepolis Jaarbeurs”

  1. En op zaterdagnacht 27 oktober is er, voor de mensen die geen kaartje konden scoren voor dit evenement, de Horrornight bij Vue waar je de voorpremière van Halloween kunt zien én daar direct achteraan de film Hellfest.

    Beantwoorden

Plaats een reactie