VR game Chained: a Victorian Nightmare nu te verkrijgen bij Steam

Wie kent het niet, het overbekende verhaal van Charles Dickens A Christmas Carol. Dit is nu in VR te beleven middels een 22 minuten durende ervaring genaamd Chained: A Victorian Nightmare. Wat kort zou je denken, en dat is ook zo. Maar de prijs is er gelukkig ook naar. Voor 5 euro kan je het beleven of je Mr Scrooge zelf bent en bezocht worden door de geesten van het verleden, het heden en de toekomst. En dit alles met een horrortwist natuurlijk.

Het is niet echt een spel, maar meer een interactieve ervaring. Aan de recensies te zien zijn de meeste mensen wel tevreden; als creepy presentation  van A Christmas Carol is het een geslaagd project. Uitgegeven door MWM Interactive, die ook bekend is van Creature in the Well, een unieke kijk op het hack ’n slash vs pinball genre.

“I am here to-night to warn you, that you have yet a chance and hope of escaping my fate. A chance and hope of my procuring. You will be haunted by Three Spirits.”                                 — CHARLES DICKENS

Chained: A Victorian Nightmare | Coming Soon | MWM Interactive

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x