Vreselijke vreemdelingen keren terug in The Strangers: Chapter 1

Het is weer trailer-tijd! Zojuist is de trailer vrijgegeven van The Strangers: Chapter 1. In dit eerste deel van de aankomende drieluik volgen we -zoals de formule gaat zoals we ‘m zo goed kennen en best te pruimen vinden– een stel wat te maken krijgt met het sinistere drietal. Hieronder zie je de gloednieuwe trailer. Krijgen we Tamara dan eindelijk een keer te zien?

The Strangers: Chapter 1 (2024) Official Trailer - Madelaine Petsch, Froy Gutierrez
Trailer The Strangers: Chapter 1

In deze soort-van-remake van het origineel met (bijna) dezelfde titel uit 2008, volgen we de jonge vrouw Maya. Zij gaat met haar vriendje ergens aan de andere kant van het land een nieuw leven beginnen. Uiteraard begeeft hun auto het ergens mega onhandig, maar gelukkig is daar een Airbnb waar ze de nacht kunnen doorbrengen. Helaas zijn de Drie Gemaskerde Vreemdelingen daar ook en maken ze het de langste nacht ooit voor hun.

Een lang verhaal in drie films

In een interview geeft regisseur Harlin aan wat de fans van de aankomende drie delen kunnen verwachten: ‘De (soort van) remake is eigenlijk het eerste deel van het verhaal van Madeleine. We gaan er voor het gemak van uit dat het vervolg (op het origineel) niet bestaat. Een ordinaire vrouw raakt verzeild in een extreme situatie en de kijker gaat dit meemaken in drie films, die zich in vijf dagen tijd afspelen.’ Harlin vervolgt: ‘Het is dus géén remake, ook géén reboot, maar een trilogie gebaseerd op de originele film. Een buitenkansje voor mij, ik ben behoorlijk fan van The Strangers.’

The Strangers: Chapter 1
The Strangers: Chapter 1

The Strangers: Chapter 1 van Fifth Elements Productions en Frame Film staat gepland op 17 mei. Het is geschreven door Alan R. Cohen en Alan Freeland en wordt geregisseerd door Renny Harlin (Die Hard 2, Cliffhanger, Deap Blue Sea). Verder spelen Madelaine Petsch (Polaroid), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Gabe Basso (Super 8) en Ema Horvath (The Gallows: Act 2) in de film.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Vreselijke vreemdelingen keren terug in The Strangers: Chapter 1”

  1. Ik heb laatst “The Bricklayer” van Renny Harlin gezien. Maar man, wat een vreselijke clichéfilm wat dat, zeg.
    Dat geeft me eigenlijk weinig vertrouwen in dit project.

    Beantwoorden

Plaats een reactie