Vrolijk Pasen: Top 5 Killer Konijnen

Het paasweekend is begonnen. Waar het voor de een de viering van een (weder)geboorte is, zoekt de ander zich wezenloos naar eieren. Om ze daarna te beschilderen. Wordt je al moe bij de gedachte? Dan heb ik hier 5 tips voor je met dodelijke moordenaars in konijnenpakken in de hoofdrol in mijn Top 5: Killer Konijnen. Let op: kwaliteit niet gegarandeerd.

Top 5: Killer Konijnen

1. Bunnyman (2011)

bunnyman 1 trailer teaser 2011

Een voormalig hulpsheriff jaagt op een bijl zwaaiende seriemoordenaar in een konijnenpak, bekend als de Bunnyman. Ik denk dat de trailer voldoende zegt en we hier verder niet al te veel woorden vuil aan moeten maken.

2. Bunnyman 2: Bunnyman Massacre (2012)

Bunnyman 2 trailer (official) aka Bunnyman Massacre

De seriemoordenaar Bunnyman gaat nog even verder met zijn moorden en doet er nog een schepje bovenop. Hij heeft een deal met de plaatselijke winkelier, die zijn slachtoffers doodleuk als beef jerky verkoopt aan zijn klanten. Naarmate de lijkenstapel groter wordt, beginnen ze toch een probleem te krijgen.

3. Easter Bunny Massacre (2022)

Easter Bunny Massacre (2022) - Official Trailer

Een groep vrienden met een dodelijk geheim wordt aangevallen door een als konijn verklede moordenaar. Deze film leent overduidelijk van I Know What You Did Last Summer, maar beter goed gejat dan slecht bedacht, toch?

4. Easter Bloody Easter (2024)

Easter Bloody Easter - Official Trailer (2024) Diane Foster, Kelly Grant, Allison Lobel

In een klein Texaans stadje zet een reeks bloedige moorden de lokale bevolking op scherp voor de komende “Paas-palooza”. De burgemeester weigert de festiviteiten af te blazen en beweert dat de beroemde ‘Eierenjacht’ maar één keer per jaar plaatsvindt. Jeanie ontdekt dat haar man vermist is en dat zijn autowrak onder het bloed én bont zit. Sam wijst Jeanie en haar beste vriendin Carol vervolgens op de legende van de Jackalope die 150 jaar geleden de stad verwoestte.

5. Timothy (2021)

Horror Short Film "Timothy" | ALTER

We eindigen de lijst met een horrorshort van 8 minuten, dus ga er maar even lekker voor zitten. Simon is een kleine jongen die opgescheept zit met zijn babysitter Sonia, een echte lastpost. Diezelfde avond krijgt Simon een onverwachte bezoeker, Timothy. Dit is een bezoek dat hij nooit zal vergeten.

Heb jij (een van) de films gezien in mijn Top 5: Killer Konijnen? Heb jij misschien nog andere films die wel of niet de moiete waard zijn om te kijken dit paasweekend? Namens De Nachtvlinders-crew: Vrolijk Pasen! En pas op, want je weet nooit wie of wat ineens in je tuin staat om de eieren terug te halen die jij hebt ontvreemd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Vrolijk Pasen: Top 5 Killer Konijnen”

    • Ik heb het geprobeerd, Frank, maar na 10 minuten kon ik Paashaat echt niet meer aanzien. Ik werd helemaal allergisch van die gast die een gehandicapte probeert te spelen. Wat een vreselijke performance. En de andere acteurs waren weinig beter. Ik hield het niet vol.

      Beantwoorden

Plaats een reactie