Walibi gaat je nog harder laten schreeuwen

Walibi heeft hun nieuwe thema bekend gemaakt van hun jaarlijks terugkerend evenement Halloween Fright Nights: Symphony of Screams.

de cast van Halloween Fright Nights
De cast van Walibi Fright Nights

De zomervakantie is voorbij. Dat kan maar een ding betekenen: het Halloween-seizoen staat weer voor de deur! Dat denken ze bij Walibi ook, want de beste luitjes hebben een hele vette trailer vrijgegeven van hun spectaculaire evenement Walibi Fright Nights. Dat is jaarlijks hét evenement waarin ze in de maand oktober uitbundig en groots een maand lang Halloween vieren. Dit doen ze met verschillende scarezones en spookhuizen. Let wel; dit zijn geen spookhuizen voor de kleinere en of banger uitgevallen medemens, hier schrik je je temmes.

Halloween Fright Nights 2023 - Symphony of Screams
Trailer Fright Nights 2023

Elk jaar hebben ze een ander thema. Dit jaar is het dus Symphony of Screams. Vergeleken met de voorgaande jaren hebben ze het nu wat pittiger aangepakt. Geen sarcastische opmerkingen van Eddie de Clown, maar nagels afrukken en buiken opensnijden. Alles voor de schreeuw, want Eddie is nu een dirigent van een luguber orkest. ‘De marteling is begonnen en het geschreeuw gaat door merg en been’, zo luidt de videobeschrijving.

“Dirigent Eddie heeft zijn orkest van freaks klaarstaan voor zijn meest gruwelijke optreden ooit. Een harde gil, een brute schreeuw, een angstaanjagende kreet. Voor Eddie klinkt het als muziek in zijn oren.”

Kaartverkoop Walibi Halloween Fright Nights

Vandaag start ook de kaartverkoop voor de Halloween Fright Nights. Voorlopig zijn alleen reguliere dagtickets te koop: de toegangsbewijzen voor de spookhuizen en andere belevingen volgen later. In de voorverkoop variëren de entreeprijzen van 29,50 tot 32,50 euro. Pas op, dit zijn early bird-tickets; deze tarieven zullen duurder worden naarmate de tijd vordert.

Halloween Fright Nights is in de weekenden van 7 en 8, 14 en 15 oktober en 19 tot en met 22 en 26 tot en met 29 oktober in Walibi Holland. Op die dagen is het park ook langer geopend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Walibi gaat je nog harder laten schreeuwen”

Plaats een reactie