Eerste zes minuten van The Walking Dead – Michonne

Telltale Games heeft de eerste zes minuten van hun The Walking Dead – Michonne vrijgegeven. De releasedatum van het eerste deel deze miniserie rondom ongetwijfeld een van de bekendste personages uit The Walking Dead is 23 februari. Michonne wordt van haar stem voorzien door Samira Wiley (Orange is the New Black).

Michonne Extended Preview - The Walking Dead Telltale Games

Terwijl ze probeert om te gaan met verlies en spijt worstelt Michonne met haar verleden en keuzes. De miniserie zal zich focussen op de tijd dat ze Rick, Carl en de rest van de groep tijdelijk verlaat, in de comics tussen nummers 126 en 139.

In dit eerste deel, ‘In Too Deep’, sluit Michonne zich aan bij Pete en zijn bemanning op zeilschip The Companion. Op zoek naar overlevenden en bevoorrading stuiten ze op de overblijfselen van een slachtpartij. Na enkele omzwervingen komen ze het drijvende toevluchtsoord Monroe tegen, waar wellicht de aanstichter van de moorden zich ophoudt…
Walking Dead Michonne - in too deep
Het eerste deel van The Walking Dead – Michonne komt dus uit op 23 februari. Deel twee, ‘Give No Shelter’, volgt in maart en deel drie ‘What We Deserve’ in april. Verwachte prijs voor de drie delen is €14,99.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie