The Walking Dead: World Beyond begint 5 oktober

Net als The Walking Dead s10, had de nieuwe spinoff The Walking Dead: World Beyond te maken met uitstel door COVID-19. Op 5 oktober komt daar een einde aan, zo werd dit weekend bekend tijdens de San Diego Comic-Con. Hier is de nieuwste trailer:

The Walking Dead: World Beyond | Trailer | Amazon Prime Video NL

The Walking Dead: World Beyond richt zich op de eerste generatie die in de zombie wereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden, sommigen worden schurken, uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

In Nederland zal de nieuwe serie te volgen zijn via Amazon Prime Video. Anders dan de normale The Walking Dead en Fear The Walking Dead is nu al bekend dat deze spinoff uit slechts twee seizoenen zal bestaan. En wordt gezegd dat het tweede seizoen een bruggetje bevat naar de film rond Rick Grimes.

Deze nieuwe en eerdere trailers maken duidelijk dat The Walking Dead: World Beyond is bedoelt voor een iets jonger publiek en sluit aan op de populariteit van het young adult-genre. Aan de andere kant voelt de hele opzet op die manier wel fris aan.

The Walking Dead: World Beyond is vanaf 5 oktober te zien op Amazon Prime Video. Kijk hier het hele panel van de San Diego Comic-Con@Home:

AMC’s The Walking Dead: World Beyond | Comic-Con@Home 2020

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie