World Beyond, hier is de 'Future' van The Walking Dead

Het tweede deel van The Walking Dead seizoen 10 is begonnen en met die premiere is ook een nieuwe trailer voor de nieuwe spin-off World Beyond getoond. Correctie twee nieuwe trailers en eindelijk een duidelijk plot.

Twee zussen verlaten samen met twee vrienden hun veilige, comfortabele plek voor belangrijke zoektocht. Ze zullen bekende en onbekende, levende en ondode gevaren moeten trotseren. Ze worden niet alleen achtervolgd door degenen die hen willen beschermen, maar vooral door degenen die hen willen tegenwerken. In The Walking Dead: World Beyond ontvouwt zich een coming-of-age verhaal, waarbij ze zichzelf en anderen uitdagen.

The Walking Dead: World Beyond "Future" Trailer

Wat direct opvalt met dit nieuwe beeldmateriaal is dat er stevig wordt ingezet op een jongere doelgroep, het lijkt een soort van young adult versie van The Walking Dead. Zeker de tweede video sluit helemaal op dit doelgroep aan.

De cast bestaat onder andere uit Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Julia Ormond, Aliyah Royale en Annet Mahendru.

The Walking Dead: World Beyond zal in april in Nederland via Amazon Prime Video te zien zijn. Opvallend is dat AMC en Skybound direct hebben aangegeven dat de serie slechts twee seizoenen zal bevatten.

Wat vinden jullie? Een welkome frisse wind, of een aftakeling van het concept?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “World Beyond, hier is de 'Future' van The Walking Dead”

 1. Wij zijn vorig jaar afgehaakt maar vanaf heden zullen we weer inhaken in de hoop dat het verhaal weer gaat boeien zoals in het begin van TWD.
  9 seizoenen is natuurlijk ook erg lang en er zijn weinig series die een mens zolang volgt. Eentje tot nu toe voor ons en dat is “Supernatural”. Het lijkt alsof je op een bepaald moment met de serie vergroeid en dat (Supernatural) is eentje.
  De meeste goede series duren rond de 5 à 6 seizoenen (denk aan “Breaking Bad” en “Prison Break”).
  Hopelijk gaat het 10e seizoen van TWD de goede kant op en hebben we er weer een leuke serie bij om te volgen.

  Beantwoorden
 2. Ik volg TWD vanaf de eerste Amerikaanse comic uitgave. Daarna kwam de geweldige serie die mij persoonlijk nog steeds niet teleurstelt. Een ongelofelijke verhaallijn waarvan je niet weet welke kant het opgaat. De comic heeft zijn laatste deel (helaas) uitgespuugd, maar voor wat betreft TWD serie hoop ik dat ik daar nog lang van mag én kan genieten.

  Beantwoorden

Plaats een reactie