Warner Bros’ Dracula Project is de actiefilm Harker

Soms springen we een gat in de lucht, bijvoorbeeld als er een nieuwe Draculafilm wordt aangekondigd. Soms blijkt de teleurstelling groter dan het eerder genoemde gat, zoals met de plannen rond de vampierloze film Vlad van Brad Pitt.

Bram Stoker's Dracula

Een stuk voorzichtiger breng ik dan nu ook Bram Stoker’s Dracula Project van Warner Bros. De studio werkt aan een Dracula-film die geregisseerd gaat worden door dezelfde man als van Orphan, House of Wax en Unknown, de regisseur Jaume Collet-Serra. Het script is geschreven door Lee Shipman en Brian McGreevy.

Harker, zoals de film zal heten, wordt een stevige actiefilm waarin de Scotland Yard detective Jonathan Harker achter onze favoriete bloedzuiger aanzit. Warner Bros ziet kansen om rond het karakter detective Jonathan Harker meerder films te maken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Klinkt wel goed 🙂 Afwachten wat het gaat worden.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Een actiefilm hoeft niet slecht te zijn en ik vind het altijd wel leuk als detectives van de Scotland Yard bovennatuurlijke zaken onderzoeken 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x