Succesvolle tv-serie Wayward Pines krijgt 2e seizoen

wayward pines
Eerder dit jaar gingen er al geruchten, dat er steeds meer interesse komt in een tweede seizoen van de serie Wayward Pines. De serie was namelijk één van de hits op de Amerikaanse televisie. En nu is er dan eindelijk het verlossende antwoord van David Madden, President, Entertainment, Fox Broadcasting Company: de psychologische thriller ‘Wayward Pines’ komt terug met een tweede seizoen!

‘Wayward Pines’ kan het best vergeleken worden met series zoals ‘Twin Peaks’ en ‘Under the Dome’ en is gebaseerd op de driedelige boekenreeks van Blake Crouch. De serie van M. Night Shyamalan (‘The Sixth Sense’, ‘The Visit’) volgt een geheim agent op zijn zoektocht naar twee vermiste federale agenten. Hij komt hierdoor terecht in het slaperige Amerikaanse stadje Wayward Pines, waar hij stuit op wel heel schokkende gebeurtenissen.

Afgelopen zomer was seizoen één een groot succes op de televisie. Madden was zeer onder de indruk van de mysterieuze en verrassende wereld, dat Night en zijn team creëerde. De verhaallijn met vele plottwists en onverwachte wendingen spraken de kijkers van de serie erg aan. ‘Seizoen twee tilt deze huiveringwekkende sfeer, toekomstbeeld van de mensheid en het spookachtige karakter naar een geheel nieuw level. We kunnen niet wachten totdat de fans de nieuwe afleveringen gaan bekijken.
wayward pines 2
Seizoen twee gaat tien gloednieuwe episodes bevatten, die het verhaal weer oppikken vanaf het sinistere einde van seizoen één. Een nieuw gezicht verschijnt in Wayward Pines en komt terecht in een heftig protest van de bewoners van het stadje. Er moet namelijk alles aan gedaan worden om het bedreigde menselijke ras te beschermen. En zoals we in seizoen één al zagen, heeft iedereen daar wel andere ideeën over…

Seizoen twee gaat dus naar verwachting geheel andere karakters krijgen. Dit betekent dat we Matt Dillon, Carla Gugino en Melissa Leo uit seizoen één zeer waarschijnlijk niet meer te zien krijgen. Wel speelt het vervolgseizoen zich in dezelfde wereld af. De nieuwe afleveringen zullen op de Amerikaanse televisie vanaf de zomer van 2016 te zien zijn. De verwachting is dat hier in Nederland Fox het tweede seizoen ook weer gaat uitzenden.

Wayward Pines is een productie van 20th Century Fox Television. De serie is geproduceerd door Donald De Line (‘Green Lantern,’ ‘The Italian Job’), Ashwin Rajan (‘Devil,’ ‘The Visit’), Mark Friedman (‘Believe,’ ‘The Forgotten’), Blake Crouch and M. Night Shyamalan.[bol titel=”wayward pines”]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Succesvolle tv-serie Wayward Pines krijgt 2e seizoen”

  1. Hoop dat de serie nog op Netflix komt. Dan ga ik hem zeker gelijk kijken. Of als ik hem voor een leuk prijsje tegenkomt koop ik hem zeker op blu-ray/dvd. Want ik heb nog geen 1 aflevering gezien, maar ben zeker wel benieuwd.

    Beantwoorden

Plaats een reactie