Wayward Pines seizoen 2 vanaf 9 juni op FOX

waywardpiness2cDe zomer is begonnen! Dat betekent voor de meeste televisiezenders dat ze in de herhaling gaan vallen. Maar FOX vindt dit juist een reden om nieuwe spannende series uit te zenden. Eerder lichtten we jullie al in over ‘Outcast’, die vanaf 6 juni te zien is. Maar nu heeft FOX laten weten, dat ze vanaf 9 juni gaan starten met het tweede seizoen van de onheilspellende serie ‘Wayward Pines’, dat gebaseerd is op de boeken van Blake Crouch.

Wayward Pines Season 2 Promo (HD)

In seizoen één volgden we de zoektocht van special agent Ethan Burke (Matt Dillon) naar zijn verdwenen collega’s. Hierdoor kwam hij terecht in het vreemde en ogenschijnlijk perfecte stadje ‘Wayward Pines’. Het eerste seizoen eindigde heftig met de opstand van de bewoners tegenover de beslissingen van de stichter van het stadje en de aanval van de Abby’s (een soort vampierachtige monsters waar het stadje door bedreigd wordt, Red.). Het bood de producer M. Night Shyamalan en auteur Blake Crouch een open einde met het ontwaken van zoon Ben (Charlie Tahan), waar ze in het vervolgseizoen op voort kunnen borduren.

Matt Dillon zal in het vervolgseizoen niet meer te zien zijn. Wel keren Charlie Tahan en Shannyn Sossamon (Theresa Burke) terug voor het tweede seizoen. Eveneens maken we kennis met een nieuwe bewoner, die zich moet zien te handhaven in de opstanden, die het stadje teisteren. De grote vraag is welke maatregelen er genomen moeten worden om het bedreigde menselijke ras te beschermen. Ook is er een rol weggelegd voor de zogenaamde ‘eerste generatie’, waar we in seizoen één al kennis mee maakte. Zie het volgende filmpje voor meer informatie over het nieuwe seizoen:


waywardpines2a‘Wayward Pines’ seizoen 2 is vanaf 9 juni wekelijks om 23:00 uur te zien bij Fox. Samen met de nieuwe serie ‘Second Chance’ vormt het de nieuwe donderdagavond van Fox. Wij zijn erg nieuwsgierig naar de toekomst van de bewoners van Wayward Pines. Jullie ook?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Thule
Thule
4 jaren geleden

Effe 1 melding
Ze zijn al begonnen op Fox op seizoen 2 uit te zenden daar kwam ik bij toeval achter op 8 mei had mijn dvr afl 3, opgenomen ze zenden het wel heel laat uit om 03:41
Vanaf afl 3 staat alles op mijn dvr maar
Alleen dan slaan ze dan afl 8 over weer over en gaan van afl 7 naar afl 9 zeer gek is dat en jammer dat ze dan ook niet effe seizoen 1 herhalen voor ze 2 uitzenden zit zoveel tijd tussen jammer is dat ben echt fan van deze SF -serie
Zou balen zijn als ik hem nu op dvd moet aanschaffen.
Groetjes van THULE?

Frank Mulder
4 jaren geleden
Antwoord aan  Thule

Hallo, dit bericht schreven we in 2016. De serie is helaas al gestopt. Maar misschien herhalen ze hem nu.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x