John Landis produceert nieuwe weerwolf-film ‘Bad Vibes’

Bad VibesSpectreVison, een jonge productiemaatschappij van onder andere Elijah Wood heeft John Landis (regisseur van o.a. American Werewolf in London) gevonden als uitvoerend producent voor hun nieuwste film Bad Vibes. SpectreVision maakt kleine onafhankelijke horrorproducties maar verzorgt daarnaast ook het management voor diverse bands en artiesten.

DEALS!
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €26,99

Landis zegt: ““Based on the impressive slate of genre films that Elijah Wood and SpectreVision are producing, I am very excited that Dave Gebroe’s clever and scary Bad Vibes has found the perfect home,”

David Gebroe (Zombie Honeymoon) zal de regie voor zijn rekening nemen.

Bad Vibes is een weerwolffilm dat afspeelt in de Psychydelische muziekscene van de jaren 60. Wanneer de zanger Max Cassidy van de rockband Sunrise Majesty de weerwolfvloek over zich heen krijgt, verandert hun muziek van ‘free love’  naar donkere en zware psychydelische obscure rock dat onderdeel is van een plan van Max. Als zowel de rest van de band als het publiek in de ban raakt van de weerwolfvloek is het aan de vriendin van Max om er voor te zorgen dat de vloek wordt opgeheven.

Een releasedatum is tot op heden nog niet bekend.

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontvang elke week nieuws, tips en prijsvragen in jouw mailbox!

Plaats een reactie