Weerwolven in The Elder Scrolls V: Skyrim

De game The Elder Scrolls V: Skyrim is afgelopen vrijdag uitgekomen in Nederland (PS3, PC en Xbox360) en het is volgens verschillende sites mogelijk om als weerwolf te spelen. Leventa schrijft naar de Werewolf-News.com website het volgende:

From what I’ve seen of the game being played, you can transform into a werewolf once per day at will, and can run on all fours, stand up, attack people with claws, do finishers where you shove people to the ground and maul them, eat bodies to prolong your transformation (its on a fairly lengthy timer), and there are quests associated with werewolves including a faction of werewolf hunters.

Het screenshot uit The Elder Scorlls V: Skyrim ziet er in ieder geval goed uit. Ook blijkt uit verschillende websites dat er in de werelden zelf ook weerwolven voor komen. In de trailer zie je ook weerwolven voorbij komen als tegenstander. Hiernaast een still uit de trailer en hieronder de trailer zelf.

 

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Weerwolven in The Elder Scrolls V: Skyrim”

  1. Skyrim is een mega waanzinnge game en er komen zeker weerwolven in voor die ook onderdeel zijn van een storyline. Alleen zijn de wolfachtige monsters in het filmpje en onderste plaatjes de drie ogige trollen uit de game 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie