Wees niet bang voor de officiële trailer van AFRAID

Je zou bijna denken dat Blumhouse zich volledig stort op het maken van spellen. Maar niets is minder waar, ze zijn ook zeker nog heel druk bezig in filmland. En om dat kracht bij te zetten, hebben ze een trailer voor ons van hun nieuwste productie: AFRAID.

AFRAID still
(L to R) John Cho, Katherine Waterston, Lukita Maxwell, and Isaac Bae in Columbia Pictures and Blumhouse AFRAID

De naam heeft de letters AI cursief en in rood geschreven, en dat is niet voor niets. De film gaat namelijk over een baanbrekend, nieuw AI-systeem, Aia. Ontwikkelaar Curtis (John Cho) ziet zijn kans schoon en gaat het systeem gelijk uittesten bij hem thuis. Hij en zijn familie zijn in eerste instantie erg te spreken over de uitgebreide functies die Aia biedt en het hun leven erg makkelijk maakt, maar al snel komen ze er achter dat het AI-systeem meer overneemt dan hun lief is. Aia is uit op volledige controle.

Naast Cho spelen onder meer Katharine Waterstone (Fantastic Beasts and Where to Find Them), David Dastmalchian (Oppenheimer) en Lukita Maxwell (Shrinking) een rol. Chris Weitz heeft het verhaal geschreven en zit in de regisseursstoel. AFRAID draait vanaf 29 augustus in de Nederlandse bioscopen.

De film is behoorlijk relevant als je het mij vraagt. Wanneer heb jij voor het laatst gebruik gemaakt van A.I.?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie