Wekt Rob Zombie ‘The Devil’s Rejects’ tot leven?

Al jaren kijken fans, myself included, uit naar een nieuwe Rob Zombie-film rond de Firefly Family; Captain Spaulding (Sid Haig), Otis Driftwood (Bill Moseley) en Baby Firefly (Sheri Moon Zombie).
“Bloody Disgusting has exclusively confirmed that Zombie is, in fact, directing a follow-up to The Devil’s Rejects.”
Yes, eindelijk!


Rob Zombie is in zijn muziek altijd geïnspireerd geweest door klassieke horrorfilms en regisseerde ook zijn eigen videoclips, werkte een labyrinth uit voor Universal’s Halloween Horror Nights en heeft een poging gedaan om het script voor The Crow: Salvation te schrijven.
In 2000 begon hij aan ‘House of 1000 Corpses’, het filmidee komt letterlijk uit een attractie die hij ontwierp voor het Universal Movie Park. Nog voor het eind van het jaar was de film af, maar door diverse redenen en onenigheden tussen Zombie en Universal kwam de film niet uit. Pas in 2003 en via een andere distributeur kwam Rob Zombie’s regiedebuut in de filmzalen. De recensies waren niet bijster positief, maar in het cult-circuit wordt de film en het vervolg ‘The Devil’s Rejects’ positief ontvangen.

Maar nu is het natuurlijk afwachten over het wanneer. En de kans is natuurlijk altijd groot dat de film er toch nooit komt, zoals zijn remaken van The Blob of de grindhouse Werewolf Women of the SS.

https://www.youtube.com/watch?v=lLcmAwBJgng

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie