Revelations 3D – Welcome back to Silent Hill

Welcome back to Silent HillOp de games gebaseerde Silent Hill film uit 2006 komt een vervolg. Silent Hill is een mistig en duister plaatsje wat het bovennatuurlijke zich enorm thuisvoelt. Inmiddels wordt er aan de achtste Silent Hill game gewerkt.

Er werd al een tijd een poging gedaan om vervolg op de succesvolle gameverfilming te maken, maar de gevangenisstraf voor het rijden onder invloed van scenarioschrijver Roger Avary hielp niet echt mee. Michael J. Bassett zal deze film, die volledig in 3D zal worden opgenomen, gaan regisseren.

In Silent Hill Revelations wordt de bijna achttienjarige Heather Mason geteisterd door hevige nachtmerries. Het lijkt er op dat haar bizarre dromen te maken hebben met de onopgeloste verdwijning van haar vader, er zit dus niet anders op dan een zoektocht in te zetten. Heather Mason belandt hierdoor in het dorpje Silent Hill, waar het onderscheid tussen haar nachtmerries en de werkelijkheid verdwijnt…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jaimy
Jaimy
12 jaren geleden

Deze film was echt een goede vermakelijke film, waar zeker een vervolg op zijn plaats is.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Silent Hill (de film) vind ik erg gaaf en in tegenstelling tot veel andere game verfilmingen een goede film. Ben benieuwd of ze met dit vervolg (hoewel het qua verhaal niet echt klinkt als een vervolg op het verhaal van de eerste film) weer een goede film weten neer te zetten.

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Vond deel 1 mooi wat betreft de special effects/CGI (de monsters waren fantastisch), maar verder vond ik het niets. Hopelijk is deel 2 beter.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x