Trailer voor game ‘Werewolf: The Apocalypse Earthblood’ rockt

BigBen Interactive timmert lekker aan de weg, samen met Cyanide komen zij met Werewolf: The Apocalypse Earthblood. De setting: World of Darkness. Het speelt zich af in het noordwesten van Amerika, waar bovennatuurlijke wezens zoals vampieren en weerwolven vechten voor de heerschappij. Er zijn drie soorten entiteiten: The Wyld, een chaotisch, creatieve kracht die creëert en de natuur in balans houdt. The Weaver, Die moet vorm geven aan wat de Wyld creëert en als derde heb je The Wyrm, die moet de balans tussen de Wyld en de Weaver bewaken.

Het spel focust op de weerwolven, de Garou.  Er zijn 13 stammen die elk hun eigen kijk hebben op het gezond houden van de aarde. Jij speelt als weerwolf Cahal en je bent net verbannen uit jouw stam. Jouw razernij die ontstak nadat er wat gebeurde met je zoon, heeft tot dit geleid. Om vergiffenis te krijgen, moet je meevechten in de grote oorlog tegen Pentex, een organisatie geleid door vampieren. Die organisatie staat er om bekend de aarde te vervuilen en de weerwolven moeten hier een stokje voor steken.

Net als Vampire: The Masquerade is deze game gemaakt in de Unreal Engine 4, wat garant staat voor mooie plaatjes. Hij is gebaseerd op het rpg spel White Wolf’s Werewolf: The Apocalypse , staat gepland voor het tweede kwartaal van 2020 en komt uit op PC, PS4 en Xbox One.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood | Reveal Trailer

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie