Nieuwe Scream-trilogie start in 2011

wes craven kevin williamson: scream 4Al een paar jaar gaan er geruchten rond over een vervolg in de Scream-serie, vandaag is het dan eindelijk bevestigd en Wes Craven werkt mee.

In april 2011 komt het eerste deel van een nieuwe Scream trilogie in de bioscopen. Scenarioschrijver Kevin Williamson meldt dat het verhaal plaats vindt 10 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste drie delen (1996, 1997, 2000). Courteney Cox en David Arquette spelen in iedergeval in deel 4 weer mee.

Waarom een deel 4 en waarom nu pas duidelijkheid? Bob Weinstein bleef aandringen bij Wes Craven en Kevin Williamson voor een vervolg, maar beiden hadden er geen zin in. Tot Williamson bedacht dat een nieuwe trilogie wél een goed idee zou zijn, Craven was niet direct overtuigd en wilde pas mee werken nadat hij het script had gelezen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Hmmm.
Had weliswaar vroeger zo’n scream masker aan de muur hangen, maar… weer een nieuwe trilogie?

Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden
Antwoord aan  Jeroen

Ik heb gelezen dat zelfs Neve Campbell weer mee doet… Ik hoop maar dat hij vermakelijk wordt dan. Ze zullen niet heel erg veel aan het concept kunnen doen, denk ik zo.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x