The Darkness 2: What is The Darkness?

Game: The Darkness 2 - art
Op de First Look was er een speelbare demo van The Darkness 2, maar wat is de Darkness? In 1996 verscheen ‘The Darkness’ voor het eerst als een comic, bedacht door Marc Silvestri, Garth Ennis en David Wohl, het vertelt het verhaal van de voormalige huurmoordenaar Jackie Estacado van de Italiaanse maffiafamilie Franchett in New York. Op zijn 16e pleegt hij zijn eerste moord en lijdt vanaf dan een wild leven vol sex en drank. Op de dag dat hij 21 wordt, krijgt hij zowel een zegen als een vloek, The Darkness neemt bezit van hem…

In 2007 bracht 2K Games The Darkness naar Xbox 360 en Playstation 3, deze horror shooter begint op de dag dat Jackie Estacado 21 wordt en je de krachten van The Darkness langzaam tot je neemt. Het spel kreeg zeer goede recensies en 2K Games komt volgend jaar met The Darkness 2. Deze volgt het verhaal en gothic-stijl van deel 1, maar brengt iets compleet nieuws: quad-wielding. Je kunt zowel je vuurwapens als je bovennatuurlijke krachten gebruiken. En dat, zo merkten wij tijdens het spelen van de demo, is even wennen en een interessante functie. Deze opvolger ziet er verder heerlijk duister uit en voelt goed aan.

The Darkness 2 komt 10 februari 2012 uit voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PKN-jk8cn7E?rel=0&w=620&h=345]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Empoesa
Empoesa
11 jaren geleden

Mooi!
Grafisch niet erg vernieuwend maar een schitterende trailer.
Wil hem wel gaan spelen

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x