Winnie de Poeh krijgt eindelijk zijn eigen horrorfilm: Blood and Honey

Wie is niet bekend met de talloze verhalen van Winnie de Poeh en zijn vriendjes? Deze verhalen worden immers door veel mensen als tijdloos gezien en al generaties doorverteld. Het is om deze reden dan alleen maar leuk om te zien dat de nieuwe vertelling speciaal is gemaakt voor de horrorfans.

Deze nieuwe vertelling welke onder de titel Winnie the Pooh: Blood and Honey gaat wordt geproduceerd door Rhys Frake-Waterfield. In deze film wordt onder zijn visie de bekende malle oude beer neergezet als een monsterlijke moordenaar die samen met zijn vriend Knorretje gaat laten zien waarom deze nieuwe vertelling minder geschikt is voor jongere kijkers.

Deze horrorversie van Winnie de Poeh is mogelijk geworden omdat het personage sinds het begin van dit jaar onder publiek domein is komen te vallen. Dit betekent dat iedereen nu het recht heeft om verhalen en films te maken met Winnie de Poeh; mocht je dus nog goede ideeën hebben dan is dit goed nieuws! Ook vallen onder andere Alice in Wonderland“, Robin Hood en Jay Gatsby inmiddels onder dit publiek domein. Het zou dus in theorie mogelijk kunnen zijn dat er een hele horrorfilmserie met deze personages wordt gemaakt. Dit is dan natuurlijk wel afhankelijk van het succes van deze horrorbeer.

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey wordt geproduceerd door Jagged Edge Productions. Dit filmproductiebedrijf heeft ons middels films als Dinosaur Hotel, Easter Killing en The Curse of Humpty Dumpty al laten zien ervaring te hebben opgedaan met films vertellen vanuit bijzondere invalshoeken. Het is dus ook niet al te gek dat ze er deze keer weer opnieuw voor gaan met naar mijn mening hun meest bijzondere film.

Het is nog onduidelijk wat het exacte verhaal gaat zijn van deze film. Er is al wel is bekend dat de film nog dit jaar gaat worden uitgegeven en dat de hoofdrollen in de film worden vertolkt door Amber-Doig Thorne en Maria Taylor, Craig David Dowsett gaat de rol neerzetten van Winnie. Deze acteurs zijn dan misschien wel niet heel bekend maar het voordeel is dat bekend zijn ook niet direct nodig is om afgeslacht te worden door Winnie de Poeh.

Van welk bekend personage zou jij graag nog een horrorfilm willen zien?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Winnie de Poeh krijgt eindelijk zijn eigen horrorfilm: Blood and Honey”

Plaats een reactie