TV-serie Wolf Creek heeft een trailer

Wolf Creek seriesDe Australische horrorfilm Wolf Creek stamt alweer uit 2005 en werd toen international erg succesvol ontvangen. Ook het in 2014 uitgebrachte vervolg kon op positieve reacties rekenen. Dit jaar volgt een 6-delige webserie van Wolf Creek. Met dezelfde moordenaar en Greg McLean wederom als regisseur/schrijver is dit een vervolg op de films.

Wolf Creek, een zesdelige dramaserie, is een psychologische thriller in de wereld dat de fans van de films zullen herkennen – maar deze keer lopen de zaken anders. In het begin is het patroon herkenbaar: Mick Taylor richt zich op een Amerikaanse toeristen om te terroriseren en vernietigen. Maar de rollen worden omgedraaid als de 19-jarige Eva het bloedbad overleeft en richt zich in haar verwoeste leven op één missie: wraak.

Wolf Creek Season 1 | OFFICIAL TRAILER | Stan Original.

John Jarratt keert terug in de rol van Mick Taylor, Lucy Fry speelt de 19-jarige Eva en verder zijn er rollen weggelegd voor Deborah Mailman, Dustin Clare, Miranda Tapsell, Richard Cawthorne, Jake Ryan en Jessica Tovey.

Een ding is nog wel dat de serie in première gaat op de Australische streamingdienst Stan, dus moeten wij hopen dat een partij de rechten hier koopt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie