Worm Flu is besmettelijk in Viral trailer

viral-2016-posterHet ebolavirus richtte vorig jaar een enorme ramp aan in delen van Afrika. De horrorfilm Viral lijkt hier lichtelijk op geïnspireerd. Het virus dat rond gaat is ook wormvormig (tip: ga niet op Google Images zoeken naar Ebola + Worm) en zorgt voor een enorme chaos in de Verenigde Staten.

De tienerzusjes Emma (Sofia Black-D’Elia) en Stacey (Analeigh Tipton) leven een gemoedelijk bestaan, totdat hun buurt wordt getroffen door een mysterieus parasitair virus. Het virus verspreidt en de twee doen er alles aan om zich te beschermen. Maar het is waarschijnlijk al te laat en de keuze wordt moeilijker… Moeten ze elkaar blijven helpen, of zelf aan het virus ontsnappen?

Regisseurs Henry Joost en Ariel Schulman (beiden Catfish en Paranormal Activity 3 + 4) zitten achter deze film. Het verhaal komt van Christopher Landon en Barbara Marshall. Er is nog geen Nederlandse datum bekend voor Viral, in Amerika zal de horrorfilm eind juli verschijnen. Check deze trailer:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x