Youtuber Jojo Siwa speelt de hoofdrol in ‘All my Friends Are Dead’!?

Misschien kijken jij of je dochters naar de video’s en liedjes welke Jojo Siwa op haar kanaal plaatst. Dit zijn allemaal familie vriendelijke video’s die zo zoetsappig zijn dat je er haast een rotte tand van zou kunnen krijgen. Het is daarom ook een grote verrassing dat ze recentelijk heeft aangekondigd dat ze hoofdrol speelt in de aankomende horrorfilm All My Friends Are Dead.

All My Friends are Dead heeft dezelfde schrijver als Saw 3D, de Saw films hebben echter nooit de focus geplaatst op het verhaal. Wel hebben deze films vaak best goede heftige scenes. Deze film wordt dus in elk geval een hele omschakeling voor haar fans All my Friends Are Dead vertelt een verhaal over een groep vrienden die een goede deal weten te sluiten voor een Airbnb dichtbij het grootste muziek festival van het jaar. Een mooie vakantie neemt al snel een heftige wending wanneer deze vriendengroep één voor één wordt afgeslacht op een stijl welke aansluit bij de zeven zonden.

Jojo Siwa heeft aangekondigd dat ze erg enthousiast is om aan deze film deel te mogen nemen. Volgens haar is dit een project welke natuurlijk erg anders is dan wat ze eerder heeft gedaan. Ook kondigt ze aan dat ze persoonlijk groot fan is van horrorfilms en het een hele eer vindt om er van eentje deel te mogen uitmaken.

Mocht jij niet kunnen wachten op meer nieuws omtrent deze film zorg er dan voor dat je Nachtvlinders in de gaten blijft houden. Wanneer er meer concreet nieuws over deze film beschikbaar is houden we je op de hoogte.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie