Zit je goed? Laat je overweldigen door de intense trailer van Godzilla Minus One

Het was toch op zijn zachts gezegd een hele fijne verrassing toen Toho vorig jaar aankondigde bezig te zijn met een nieuwe Godzilla-film. En gisteren kwamen ze dan eindelijk met beeld. Maak plaats voor de alles platwalsende trailer van Godzilla Minus One.

still uit Godzilla Minus One
Godzilla, na 37 films nog onvermoeibaar!

In deze film zien we een door oorlog verscheurd Japan, wat tot overmaat van ramp ook nog eens te maken krijgt met de uit zijn krachten gegroeide dino. Vandaar de ‘Minus’, het land is al met de grond gelijk gemaakt en dan krijgen ze ook nog eens te maken met dit vreemde beest, deze Kaiju. De trailer laat heel veel actie zien, wij zijn mega-hyped! Kijk en oordeel zelf:

GODZILLA MINUS ONE Official Trailer
Teaser-trailer Godzilla Minus One

Godzilla Minus One wordt geproduceerd door Toho Studios, die ondertussen al voor heel veel Godzilla-films verantwoordelijk is. De teller staat voor hun op 33, op een totaal van 37 films. Het verhaal is geschreven en geregisseerd door Takashi Yamazaki. Wie er verder in meespelen is nog niet bekend.

De eerste in Japan geproduceerde Godzilla-film sinds Shin Godzilla komt op 3 november 2023 in Japan uit en op de eerste van december in Amerika. Over een Europese release is nog niet zo veel bekend ten tijde van dit schrijven, maar reken maar dat we dit voor je in de gaten houden.

Interessant artikel?

Plaats een reactie