Zombie Army 4 gratis game bij Google Stadia Pro

Vanaf begin mei zijn er weer drie nieuwe games ‘gratis’ bij de pro-variant van Google Stadia. The Turing Test en Steamworld Heist zijn daar twee van en de ander is niets minder dan Zombie Army 4.

Zombie Army 4 is de nieuwste telg in de Zombie Army-reeks en van de makers van Sniper Elite 4. Het spel is nu al verkrijgbaar op PS4, XBox O ne en PC. Een co-op shooter met, je raadt het al, zombies. Duitse zombies om precies te zijn. Hitler is verbannen naar de hel in het vorige deel en is nu weer terug met een gezonde honger naar wraak en overheers-zucht en een groot leger aan ondoden om zijn daden kracht bij te zetten. Aan jou de taak om samen met drie anderen zijn snode plannen te stoppen. Dit alles met geüpgrade graphics, beter uitgebalanceerde AI en verbeterde killcam zoals we die kennen uit de Sniper Eilte-series. Vet!

Voor Google Pro betaal je 10 euro per maand en geeft je streamen in 4k, 5.1 geluidsweergave en maandelijks twee gratis games, zie het als een soort PlayStation Plus. Google heeft op dit moment een actie waarbij je bij aanmelding twee maanden pro gratis krijgt. De gratis variant van Google Stadia laat je gamen in full hd. De games koop je los.

https://www.youtube.com/watch?v=YxtEunyQydA&feature=emb_title

Ik test het nu al een maandje en ben zeer verrast door hun knap staaltje techniek. Zelf heb ik effectief 50 mb/s download en 30 mb/s upload en ik kan zonder haperingen gamen terwijl er op twee verschillende apparaten ge-Netflixt wordt. Het enige wat mist is de content, maar ik zie de toekomst rooskleurig in. Ben jij al aan het spelen via Google Stadia of vind je dat cloud based gamen maar niks? Of zoek je nog vrienden voor in je lijst? Laat het weten in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie