Zombie Blast Crew dit weekend gratis te claimen

Nu we als gamers allemaal aan het wachten zijn op de release van Cyberpunk 2077, is het leuk om de tijd nuttig te doden. Als je geen zin hebt om legers te maken in Engeland, of om als Viking moordend om je heen te slaan, dan kan je altijd nog zombies doodmaken. Zombie Blast Crew kan die honger stillen. Dat kon al met een zacht prijsje en is dit weekend zo goed als helemaal gratis.

Zombie Blast Crew is een spel voor de Nintendo Switch en is sinds vrijdag 13 november verkrijgbaar in de eShop. Tot 13 december is de game met 50% korting, maar er is meer. Als je de game Space Pioneer hebt gekocht (0,99 cent), dan kan je dit weekend nog Zombie Blast Crew gratis en voor niks claimen. En da’s toch nog wel een leuke deal voor een best wel grappige game.

Vorm teams, pak je wapens en verover de buurten weer terug van de ondoden. In Zombie Blast Crew is het de bedoeling om met een team mensen, elk met hun eigen specialiteit, de zombie geïnfecteerde straten weer terug te veroveren. Het knal- en schietwerk is maar de helft van de lol, je moet ook goed plannen wie je meeneemt in je team. Ga je voor Karen met haar vlammenwerper om grote groepen onder controle te houden? Of moet je juist afstand houden, kies dan voor Michael met zijn scherpschuttersgeweer. Zo moet je ook keuzes maken in je uitrusting, ge ja voor meer granaten of gebruik je jouw spaarzame ruimte voor medicijnen?

httpv://www.youtube.com/watch?v=\u002d\u002dnfHRaWYcQ

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie