Zombies in New York City?

When there’s no more room in hell, the dead will walk the earth. And when there’s no more AMC on Dish Network, the dead will walk New York City.
Wat te doen wanneer een satellietnetwerk besluit om de zender met je meest favoriete tv-programma aller tijden niet meer uit te zenden? En wanneer dat programma The Walking Dead is? Precies, dan sla je terug zoals het hoort, met zombies. AMC, de makers van The Walking Dead, en marketingbureau Thinkmodo zijn daarom een campagne begonnen in de straten van New York. Onder het motto “Zombies don’t belong here – Put them back on tv”, om zo Dish onder druk te zetten om alsnog tot een overeenkomst te komen.

Zombie Experiment NYC

Noem het beroepsdeformatie, maar als ik die twee ambulance broeders zo uit hun wagen zou zien strompelen, ik zou als een gek maken dat ik weg kwam.

[update ter verduidelijking] AMC vraagt sinds de successen van hun tv-series, waaronder The Walking Dead, een hogere doorgifteprijs van de tv-providers. DISH, een tv-providers via de schotel in Amerika, vindt die kosten te hoog en heeft na een paar onderhandelingspogingen besloten om AMC dus uit het zenderpakket te laten vervallen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie