Luister de podcast HorrorPraat via Spotify, Apple iTunes of via Petje.Af.

Nederhorror Zwart Water verkocht in Hollywood

Elbert van Strien heeft de rechten van Two Eyes Staring, zoals Zwart Water internationaal heet, verkocht aan Charlize Theron. Met haar productiebedrijf Denver & Delilah werkte ze de film Monster, waar ze in 2003 de Oscar voor beste vrouwlijke hoofdrol won, en de films Sleepwalking (2008) en East of Havana (2006).

zwart water - elbert van strien

Al sinds de release van Zwart Water in Nederland loopt het plan bij Accento Films om de film te verkopen en via twitter.com/accentofilms viel te lezen dat en diverse ontmoetingen plaats vonden in Hollywood:

First meetings in Hollywood..Two Eyes Staring is character driven horror. There is definitely interest for a remake! 8:19 PM May 31st

– First meetings in Hollywood.. Even interest from a big movie star.. 8:21 PM May 31st

De film heeft afgelopen maanden de wereld rondgetrokken langs diverse filmfestivals en zal ondertussen een bioscooprelease krijgen in Frankrijk en Zuid-Korea.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten. Steun ook mijn podcast HorrorPraat!

Plaats een reactie

//