Hiep Hiep Horror! 1 jaar De Nachtvlinders

Een jaar geleden, op 11 januari 2010 is De Nachtvlinders gelanceerd, reden om dat te vieren. En dat vieren doen we natuurlijk met iedereen, daarom hebben we een paar leuke acties geregeld.

We hebben De Nachtvlinders opgezet met als doel dagelijks nieuws over horror te kunnen brengen. Het idee om wat met horror te gaan doen lag er al een tijdje, het is een genre dat volgens ons meer aandacht verdient in Nederland en ook een stukje sexier mag. Op 11 januari 2010 gooien we DeNachtvlinders.nl online en blijven dagelijks horrornieuws en andere leuke dingen verzamelen. Aan het begin van het jaar richtten we ons voornamelijk op horrorfilms en -series plus gerelateerde evenementen; tegen het einde van het jaar kwamen daar ook boeken, games en comics bij. Wanneer vinden we iets geschikt voor De Nachtvlinders? Horror is voor ons een ruimer begrip dat loopt van Twilight (fantasy) tot Dexter (crime) en van Being Human (drama) tot Alien (science fiction). Eng en onverklaarbaar of bloederig en humoristisch, bij ons komt het allemaal aan bod.

Op nog vele jaren De Nachtvlinders!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joost Eijkholt
12 jaren geleden

Gefeliciteerd! 😀

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Gefeliciteerd! 😀 Ik ontdekte De Nachtvlinders in februari of maart en dat was een hele verademing tijdens mijn toenmalige vrij saaie afstudeerstage 😛 Voor mij als horrorfan is dit echt een heerlijke website, omdat ik hier naast info over Amerikaanse horror ook van alles te weten krijg over Nederlandse en Europese horror. Bedankt daarvoor! 🙂

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

En niet te vergeten: voor een site die nog maar een jaar bestaat, krijgen jullie precies veel feedback en mogen jullie veel prijzen weggeven (hopelijk mogen jullie dat blijven doen 🙂 ). Ik heb andere filmsites onder mijn favorieten die al veel langer bestaan maar heel wat gieriger zijn ; ) – dat ik dat moet toegeven over Nederlanders zeg! – Dik chapeau nogmaals hoor!! 🙂

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ik weet niet eens meer hoe ik op Nachtvlinders terecht ben gekomen, maar sinds de eerste blik staat hij in mijn favorieten en in mijn rss reader! Hele toffe site, met veel informatie en zelfs de reageerders hebben nuttige informatie. Om maar niet te spreken over de prijsvragen, helemaal top!! Gefeliciteerd en ga zo door!!

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x