10 klassieke Godzilla’s in HD verschenen op blu-ray

Gareth Edwards heeft met zijn versie Godzilla wereldwijd weer op de kaart gezet en krijgt zelfs de mogelijkheid om er een trilogie van te maken. Maar Godzilla is natuurlijk al 50 jaar oud en gaat al vele films mee. Gojira, zoals zijn officiële Japanse naam luidt, werd in 1954 bedacht door Tomoyuki Tanaka geïnspireerd op de angst waarmee het land kampte door de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. De Japanse filmstudio TOHO maakte in totaal 28 films en Hollywood bracht het totaal naar 32.

10 Godzilla klassiekers zijn nu opnieuw uitgebracht, voor het allereerst in high definition op blu-ray. In een zeer gelimiteerde luxe collectors box van 1.000 stuks. Zie hoe het allemaal begon in één van de meest geprezen en beroemdste monster classics aller tijden in Godzilla (1954) van regisseur Ishiro Honda. En hoe Godzilla het opneemt tegen zijn allereerste Kaiju tegenstander Anguirus in Godzilla Raids Again (1955). In Godzilla vs Mechagodzilla (1974) gaat hij de strijd aan met zijn mechanische dubbelganger. Of bekijk zijn grootste gevecht Godzilla, Mothra and King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack! (2004) Dit en tal van andere monsters en verhalen van het beroemde filmmonster, niet voor niets is Godzilla “King of the Monsters!”

godzilla-hd-collection

Deze gelimiteerde collectors box bevat 10 van de oorspronkelijke klassiekers van de Japanse filmstudio Toho voor het eerst in HD kwaliteit. Alle boxen zijn genummerd en bevatten een certificaat van echtheid. Ook bevat de box een dubbelzijdige Godzilla-poster.

Godzilla: Remastered Classics Limited Edition is nu te koop op Blu-ray

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “10 klassieke Godzilla’s in HD verschenen op blu-ray”

Plaats een reactie