11.22.63 – Volledige trailer van nieuwe Stephen King serie

Op President’s Day, 15 februari, zal de miniserie 11.22.63 op de Amerikaanse streamingdienst Hulu beschikbaar zijn. De serie is geproduceerd door J.J. Abrams in samenwerking met de schrijver van het gelijknamige boek, Stephen King. Eerder toonden we al een aantal teaser video’s, vandaag is de eerste volledige trailer verschenen van de serie met James Franco in de hoofdrol

Stel je voor dat de macht had om de geschiedenis te veranderen. Wat zou je dan veranderen? De 8-delige serie 11/22/63 volgt Jake Epping (James Franco), een gewone middelbare schoolleraar, die in een ondenkbare missie terug in de tijd de moord op John F. Kennedy op 22 november 1963 moet zien te voorkomen. Jake is bereid om in het verleden te leven en misschien wel het grootste mysterie van de 20e eeuw op te lossen: wie JFK vermoord? En kan het worden gestopt? Als Jake probeert om de geschiedenis te herschrijven, ontdekt hij dat het verleden niet wil worden veranderd en zal alles doen om hem te stoppen.
11.22.63 - james franco

James Franco is Jake Epping in 11.22.63

Naast James Franco spelen ook Sarah Gadon (als Sadie Dunhill), Chris Cooper (Al Templeton), Daniel Webber (Lee Harvey Oswald), Lucy Fry (Marina Oswald), T.R. Knight (Hohnny Clayton), John Duhamel (Frank Dunning), George Mackay (Bill Turcotte), Cherry Jones (Marguerite Oswald) en Kevin J. O’Connor (Yellow Card Man) een rol.

Wanneer de Hulu-serie 11.22.63, gebaseerd op het boek van Stephen King, in de Nederland te zien is, is op moment van schrijven niet bekend.

11/22/63 Trailer (HD) James Franco

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “11.22.63 – Volledige trailer van nieuwe Stephen King serie”

  1. Ben echt benieuwd naar deze serie. Maar komt hij alleen op Hulu, of komt hij ook op een andere zender of dvd? Want hier in nl hebben we geen Hulu toch? Zou wel balen als ik hem niet zou kunnen zien.

    Beantwoorden
  2. Beetje slordig die laatste twee regels…
    Pal onder dit artikel staat een link naar een nieuwsbericht van 25 januari op jullie eigen site dat de serie door FOX in Nederland en België zal worden uitgezonden.
    #foutjebedankt 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie