Stephen King-serie 11.22.63 dit voorjaar op FOX NL

11.22.63 James Franco FOX
Binnenkort zal in Amerika begint de serie 11.22.63 op de Amerikaanse streamingdienst Hulu beschikbaar zijn. Vandaag kondigde FOX aan de 8-delige serie aan in Nederland en België uit te zenden. De dramaserie 11.22.63 is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2011 van Stephen King, de serie wordt geproduceerd door J.J. Abrams, Bridget Carpenter en de schrijver.

11.22.63 sleept kijkers mee naar de onvoorspelbare duistere kant van The American Dream. James Franco speelt Jake Eppig, een niet succesvolle middelbare schoolleraar die het verschil maken en iets zinvols te doen. Hij wordt aangemoedigd door zijn zieke vriend Al Templeton (gespeeld door Chris Cooper) om terug te reizen in de tijd en een poging te doen om de moord op president John F. Kennedy te voorkomen.

11.22.63-FOXIn Texas, 1960 verkent de vele mysteries rond de vermeende moordenaar, Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Maar Jake’s missie wordt niet alleen geconfronteerd met bedreigingen van Oswald, ook Sadie Dunhill (Sarah Gadon), een mooie bibliothecaris hij verliefd wordt, is een risico. Het verleden wil niet veranderen, wie dat toch probeert te doen moet hardleers zijn…


De exacte uitzenddatum van de serie 11.22.63 op FOX is nog niet bekend 11 april.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de haas
Arie de haas
7 jaren geleden

Dit is goed nieuws dat hij op fox wordt uitgezonden ??? ga hem zeker kijken!

Sacha
Sacha
7 jaren geleden

Ik vond het boek erg spannend.
Ben benieuwd naar de tv versie.

M.
M.
7 jaren geleden

Als de verfilming even goed is als het boek, dan wordt dit smullen.
Fantastisch verhaal, geweldig geschreven !
Het dompelt je helemaal onder in de jaren zestig.

jaap
jaap
7 jaren geleden

Geweldig boek die van begin tot einde pakkend is. Hopen dat de tv serie net zo is. Had bij het lezen van het boek al zo iets van: dat moet verfilmd worden.

Erik
Erik
2 jaren geleden

Wanneer komt deze weer ergens op tv

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x