Eli Roth’s Thanksgiving heeft een poster en teaser-trailer

Yes! Thanksgiving, de aankomende slasher van Eli Roth heeft een poster én een teaser-trailer gekregen. Lees gauw verder.

poster Thanksgiving

Eindelijk is het dan zo ver. We wachten al 16 jaar op een volledige film nadat de trailer gezien werd in de film Grindhouse. Roth wilde al een speelfilmversie van Thanksgiving maken sinds hij de neptrailer maakte. Hij schreef zelfs het scenario met Jeff Rendell (die de moordlustige pelgrim in de trailer speelde) een aantal jaar geleden. Spyglass Media zorgt voor de financiering en daardoor gaan we het dan toch echt meemaken.

Even opfrissen

Grindhouse was de tweedelige hommage van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez aan B-films uit de jaren zeventig. Het combineerde Tarantino’s meisjesachtige killer-autofilm Death Proof met Rodriguez’ zombie shoot-em-up Planet Terror, maar tussendoor waren er vijf grappige trailers. Die trailers waren Machete, Werewolf Women of the SS, Don’t, Hobo with a Shotgun en Thanksgiving, waarbij die laatste geregisseerd was door Eli Roth.

Roth en Rendell produceren de film samen met Roger Birnbaum. Gary Barber en Peter Oillataguerre zijn de uitvoerende producenten. Kate Harrison en Greg Denny houden toezicht op het project voor Spyglass, terwijl Caellum Allan en Kelseigh Coombs toezicht houden voor TriStar. In de film spelen Addison Rae (He’s All That), Jalen Thomas Brooks (Walker), Nell Verlaque (Big Shot), Milo Manheim (Z-O-M-B-I-E-S), Gina Gershon (Bound), komiek Tim Dillon (die in een tv-show genaamd Thanksgiving zat), Rick Hoffman (Hostel), Gabriel Davenport (Mistletoe Time Machine), Tomaso Sanelli (Titans), Jenna Warren (The Young Arsonists) en Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). Veel over de details van de personages weten we niet, maar wel dat Patrick Dempsey de sheriff van de stad speelt.

Trailer Thanksgiving

Het is een flinterdun verhaal en als je de trailer gezien hebt, dan heb je al een redelijk idee waar de film over gaat. Kort gezegd: Nadat een Black Friday-rel in een tragedie eindigt, terroriseert een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar Plymouth, Massachusetts, de geboorteplaats van de beroemde feestdag. Niks mis mee toch? Lekker verstand op nul, popcorn erbij en gaan. Kijk en huiver de trailer hieronder.

THANKSGIVING - Official Teaser Trailer (HD)

Kun jij je de neptrailers nog herinneren? Roth is natuurlijk bekend van behoorlijk visuele films zoals Hostel, Cabin Fever en The Green Inferno, en ik been zeer benieuwd wat hij hiervan gemaakt heeft. De film komt in Amerika uit in november, precies op tijd voor Thanksgiving dus, wij moeten iets langer wachten. De release in Nederland staat gepland op 4 december.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Eli Roth’s Thanksgiving heeft een poster en teaser-trailer”

 1. Als ik eerlijk ben, dan vind ik de fake trailer van Thanksgiving leuker 🙂
  Maar dit ziet er zeker grappig uit. Wordt een leuke Sinterklaas film.

  Van die vijf fake trailers zijn nu al drie films gemaakt. Deze dus. Hobo with a Shotgun, met ons aller Rutger Hauer en Machete. Die laatste heeft zelfs nog een vervolg gekregen met “Machete Kills.
  Ik zit nu met smart te wachten op “Wherewolf Women of the SS”. Maar dan graag van Rob Zombie, met zijn vrouw en natuurlijk met Nick Cage! Dat zie ik eigenlijk ook nog wel eens gebeuren.
  “Don’t” zou ook wat kunnen worden, maar dat soort films zijn al best veel gemaakt.

  Ik vind het enorm grappig dat langzaam maar zeker die fake trailers, die als gimmick in de Grindhouse package zaten, toch features worden. Laar maar komen!

  Beantwoorden

Plaats een reactie