Eli Roth viert eindelijk Thanksgiving

Een jaar of vijf geleden maakte een groep bevriende regisseurs neptrailers die voorafgaand aan de Robert Rodriguez/Quentin Tarantino ‘double whammy’ Grindhouse te zien waren. Een aantal van die trailers is inmiddels tot film uitgewerkt. Eli Roth heeft nu bekend gemaakt dat ook zijn bijdrage Thanksgiving een complete film gaat worden.

“We hebben eindelijk een idee hoe we het aan willen gaan pakken”, aldus Roth tegen website Behind The Thrills. “We hebben nu door hoe we het heel – en dan ook echt HEEL – eng kunnen gaan maken. Ik werk er nu aan met de makers van The Clown.” The Clown is het eerstvolgende project waar Roth zich als producer mee bezig houdt. Het is geschreven door Christopher Ford en Jon Watts. Laatstgenoemde regisseert ook. De film gaat over een man die op ene dag als clown geschminkt wordt en vervolgens zijn kostuum en make-up nooit meer af krijgt. Ook deze film kent de basis in een namaak trailer. “Voordat Jon The Clown gaat filmen, hebben we een gaatje in zijn agenda gevonden. Daarin gaan we het script voor Thanksgiving afmaken.”

Hier de oorspronkelijke Thanksgiving trailer:

Eli Roth's THANKSGIVING

Roth deed zijn uitspraken terwijl hij op pad was om zijn horrorhotel Goretorium te promoten. Goretorium is een in Las Vegas gesitueerde replica van een hotel waar zo’n vijftig jaar geleden allerlei ongure zaken gebeurd zijn. Roth heeft daar vervolgens een concept omheen bedacht dat bezoekers laat rondzwerven door dat lugubere hotel. Het schijnt een soort mix tussen een spookhuis, een doolhof en live theater te zijn dat niet voor weekhartigen is. Het Goretorium opent eind september de deuren voor bezoekers en belooft een spraakmakende attractie in de gokstad te gaan worden.

Hier een trailer voor Eli Roth’s Goretorium:

The Horrific Promo for Eli Roth's Goretorium

Interessant artikel?

5 gedachten over “Eli Roth viert eindelijk Thanksgiving”

  1. Ik ben ook enthausiast.. alle grindhouse-trailer verfilmingen vind ik tot nu toe zeer geslaagd (zeker Hobo with a Shotgun) 🙂 ..vind alleen echt jammer dat Rob Zombie heeft aangekondigd Werewolf women of the SS niet te verfilmen 🙁

    Beantwoorden

Plaats een reactie