Herfstvakantietip: De 15e editie van Heksendoorn

Vrolijke Vogelverschrikker
Vrolijke Vogelverschrikker

Avonturenpark Hellendoorn heeft op 3 oktober weer haar deuren geopend voor Heksendoorn, het spannende familie evenement in Halloween-sferen. Voor alweer de 15e keer wordt het park omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren en zijn de attracties nog spannender dan anders. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud. Alleen tijdens Heksendoorn kunnen dappere bezoekers de Griezel Grot betreden, een super spannend ondergronds spookhuis. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

Spannende belevenissen in Avonturenpark Hellendoorn!
Alweer voor het 15e achtereenvolgende jaar nemen heksen en andere griezels het park over tijdens Heksendoorn, het griezelig gezellige en spannende evenement in Avonturenpark Hellendoorn. De Griezel Grot opent alleen van 3 oktober tot en met 1 november haar deuren om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

De Griezel Grot is en ondergronds spookhuis met smalle gangetjes, donkere ruimtes, griezels, enge dieren… kun jij snel de uitgang vinden? De spookhuizen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Speciaal voor de allerkleinsten is er een maisdoolhof, waar de Vrolijke Vogelverschrikkers hen opwachten.

De Vervloekte Villa
De Vervloekte Villa

Ook kunnen bezoekers gratis de speciale griezelshow De Vervloekte Villa bezoeken. Het gerucht gaat dat de ooit mooie Franse villa vervloekt is en er een mysterieus wezen woont. Niemand durft dichtbij te komen. Tot op een dag vier jonge meiden op avontuur gaan en De Vervloekte Villa bezoeken. Wat zullen zij ontdekken?

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met een griezelige familieshow. Kinderen kunnen lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow! In de gloednieuwe show gaan Kareltje & Jasmijn spetteren in de zwembadkamer. Alleen hebben ze het verkeerde kamernummer genoteerd. Wat speelt zich in deze verkeerde kamer af? Hoe gaat dit aflopen? De fonkelnieuwe show van Kareltje & Jasmijn is te zien in het Gouden Theater Paleis vlakbij de ingang van Avonturenpark Hellendoorn.

Heksendoorn in Hellendoorn
Heksendoorn in Hellendoorn

Kun je geen genoeg krijgen? Kom dan lekker lang griezelen in het donker op zaterdag 17, 24 of 31 oktober 2015. Het park is dan geopend tot 20:00 uur*. De attracties sluiten om 20:00 uur en op 31 oktober is er een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur*. Bepaalde attracties sluiten eerder i.v.m. de opbouw van de vuurwerkshow.

*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie