Voor de 16e keer Halloween in Movie Park Germany

Sweet 16?Hoewel het thema van het Halloween Horror Feest in Movie Park Germany dit jaar “Sweet 16” is, moet je alle associaties met het mierzoete My Super Sweet 16 van MTV maar snel vergeten, want het wordt allesbehalve een schattige aangelegenheid, en de enige auto die je hier krijgt is een lijkwagen. Ook deze 16e editie van Europa’s grootste horrorevenement staan gruwelijke scènes, lugubere en angstaanjagende figuren centraal. Van 2 t/m 31 oktober jagen elke donderdag, vrijdag en zaterdag meer dan 250 monsters, zombies en ondoden de bezoekers van het park de stuipen op het lijf.

Niet alleen in de vijf spookhuizen, maar ook door de straten van Movie Park dwalen de gruwelijke wezens die niet veel goeds in hun zin hebben. Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid en stalen zenuwen zijn vereist! In “Circus of Freaks” veroveren clowns het circus, in “Deathpital Reloaded” herrijzen de doden en wie “The Forgotten” betreedt, duikt in een wereld tussen realiteit en waanzin. Om nog maar te zwijgen van het nieuwe horrorlabyrint waarin je alleen in het quarantainestation van de politie van Los Angeles veilig bent. Je kunt ook deelnemen aan de show van Hypnotiseur Aaron; tijdens een ontspannende hypnose beland je plotseling in een bekende horrorfilm die vervolgens snel weer uit het geheugen wordt gewist.

Kindvriendelijke Halloweenactiviteiten
Er zijn ook zeemonstersNaast het Halloween Horror Feest dat elke donderdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur losbarst, worden er de hele maand oktober voor kinderen tot en met 11 jaar en hun familie vrolijke Halloween-activiteiten georganiseerd. Het kinder-Halloween vindt in het monstervrije Nickland plaats van 12:00 tot en met 17:00 uur. Hier kunnen kinderen pompoen snijden, zich laten schminken en deelnemen aan het bekende “Trick or Treat” spel. Alle Halloween-attracties zijn inbegrepen in de reguliere entreeprijs van 37 euro.

Voor bezoekers die vanaf 15:00 uur het park willen betreden zijn er uitsluitend aan de kassa zogenaamde “After-dark-tickets” voor 27 euro verkrijgbaar. Voor de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 oktober en vrijdag 31 oktober zijn andere voorwaarden van toepassing: voor deze dagen zijn er uitsluitend tickets in de voorverkoop verkrijgbaar. Wie snel is, kan zijn tickets met 10 euro korting in de webshop van Movie Park Germany bestellen (actiecode: HHF10). Op 4 en 11 oktober worden er daarnaast entreetickets voor de reguliere prijs aan de kassa verkocht (zolang de voorraad strekt).

Je vindt het Movie Park niet al te ver over de grens in Duitsland:
Warner-Allee 1
46244 Bottrop-Kirchhellen

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie