De 10 beste 2-sentence horror stories van Comic Con Holland

de 10 beste 2-sentence horror stories

Natuurlijk waren De Nachtvlinders aanwezig op Comic Con Holland van 29 en 30 april. Hier schreef ik voor maar liefst 80 horrorliefhebbers die onze stand bezochten een persoonlijke 2-sentence horror story: een griezelverhaal van 2 zinnen, geïnspireerd op het onderwerp dat ik ter plekke kreeg. Inmiddels hebben alle bezoekers deze ontvangen in hun mailbox. De 10 beste 2-sentence horror stories, geselecteerd door mijzelf, vind je hieronder!

1. Scouting

Vandaag heb ik een nieuwe knoop geleerd op scoutingkamp. Wat was de leider trots, toen degene die ik ophing met mijn strop zijn nek brak.

2. Natuur

Wat geniet ik toch van de natuur tijdens een boswandeling. Bomen, zingende vogels, de bloemen die groeien op de ondiepe graven van mijn slachtoffers… heerlijk ontspannend!

3. Pineapple on pizza (Engelstalig)

To some of my friends, pineapple on pizza is an example of bad taste. I wonder how they will feel about the brain matter on the pizzas I made them.

4. Vrij onderwerp (Engelstalig)

I sigh, taking a last look at my cheating ex as she’s screaming into her gag. She had the softest hands – I guess I’ll keep those.

5. Legendary Pokémon

“Ik zéi toch dat ik een moord zou doen voor jouw Rayquaza-card?”, vraag ik verbaasd. Waarom kijkt de vastgebonden jongen van Marktplaats dan zo verbijsterd, terwijl ik de chemische afvalton waar ik hem instopte dichtdruk?

6. Cosplay

‘Het probleem met cosplay is dat je soms niet weet wie of wat er onder dat kostuum zit’, denk ik terwijl ik strak voor me uit kijk. Het spookkleed dat zich door de comic con beweegt, schraapt met de toppen van zijn tenen over de vloer.

7. Vrij onderwerp

“Ga niet weg, ik kan niet zonder je!”, roept ze me paniekerig na. Daar had ze over moeten nadenken voordat ze het uitmaakte – en ze kan er nog lang over nadenken, daar in haar dichtgespijkerde kist.

8. Parijs

Parijs is de laatste stad die Elbert en Dorien samen bezochten. Niemand zal die twee verse schedels in de schemerige Catacomben opmerken.

9. Vrij onderwerp

“Zombies zijn niet echt, zombies zijn niet echt”, herhaal ik hardop, terwijl ik in de hoek van de kamer kruip. Mijn vader lijkt het niet te horen terwijl hij met zijn darmen uit zijn buik en melkachtige ogen op me afschuifelt.

10. Klaproos

‘Als een klaproos uitgebloeid is, vallen de blaadjes als rode druppels op de grond’, bedenk ik me dromerig. Net zoals het uitgebloeide leven van mijn slachtoffer in rode druppels op de grond valt.

Wil jij nou ook je persoonlijke 2-sentence horror story? Kom dan volgend jaar langs bij de De Nachtvlinders-stand op Comic Con Holland!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie