2 video’s voor Laika’s animatiefilm The Boxtrolls

Begin dit jaar werd bekend wat het volgende project van de animatiestudio Laika (Coraline en ParaNorman) zou worden: The Boxtrolls. De stop-motionfilms is gebaseerd op het boek ‘Here Be Monsters’ van Alan Snow.

Er wordt ondertussen hard gewerkt om de film in het najaar van 2014 in te bioscopen te krijgen en men kan inmiddels het eerste, zeer vermakelijke, resultaat laten zien:

http://youtube.com/watch?v=1y8E7xJ6MXU
http://youtube.com/watch?v=xrC40fnHI9g

The Boxtrolls speelt zich af in Cheesebridge, een Victoriaans dorpje waarvan de inwoners een obsessie hebben voor rijkdom, klasse en stinkende kazen. Onder de straten van dit dorpje leven de Boxtrolls; vieze monsters die ‘s nachts uit het riool kruipen om te stelen wat je het meest dierbaar is: de kinderen en de kazen.

Althans dat is de legende waarin ze geloven. In werkelijkheid zijn de trollen juist hele lieve wezens, die er een beetje gek uitzien. Ze hebben zelfs het menselijke weesjongetje Eggs (Isaac Hempstead Wright) opgevoed. Wanneer de gemene ongediertebestrijder Archibald Snatcher (Ben Kingsley) de Boxtrolls probeert uit te roeien, doen de monsters een beroep op hun adoptiekind en het avontuurlijke rijkeluismeisje Winnie (Elle Fanning).

boxtrolls

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x