Event: Kijk live mee in The Conjuring-huis [9 t/m 16 mei]

Vanaf 9 mei gaat er in een van de meest angstaanjagende huizen in Amerika een livestream plaatsvinden. Ben jij fan bent van The Conjuring-films of paranormale activiteiten? Pak dan nu je kans en ga op virtueel bezoek bij de familie Heinzen in het echte The Conjuring-huis.

Een foto van het Conjuring-huis overdag
The Conjuring-huis anno 2020

The Conjuring

Het oorspronkelijke huis dat beroemd werd als ‘spookachtig’, inspireerde de horrorfilm The Conjuring uit 2013. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de familie Perron, die in de jaren 70 in het beruchte huis woonden en paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren inschakelden om te onderzoeken wat er gaande was. Al snel merken ze dat het er spookt. Duh!

Huis

In de zomer van 2019 kochten Cory en Jennifer Heinzen het gevreesde huis. Toen ze het huis kochten, heeft het echtpaar 12 camera’s opgehangen die 24/7 videobeelden opnemen van in en rond het huis voor onderzoek en voor een mogelijke toekomstige documentaire. Intussen heeft de familie Heinzen al heel wat vreemde situaties meegemaakt.

“Deuren die plotseling open gaan, voetstappen, geklop, … Het gebeurt hier vaak. Ik vind het nog altijd lastig om alleen thuis te zijn. Ik heb niet het gevoel dat er een duivel ronddwaalt, maar er is iets. Er gebeuren te veel onverklaarbare dingen.”Corry Heinzen

Couple Who Bought The Real-Life 'Conjuring' House Says It's Really ...
The Conjuring (2013) filmposter (links), Corry en Jennifer Heinzen (rechts).

The House: LIVE

De wereld is in lockdown en dat geldt ook voor de familie die in het huis woont dat The Conjuring inspireerde. Kijk hoe de familie Heinzen je laat zien hoe ze tussen de geesten leven tijdens een wereldwijde pandemie. Je krijgt een meeslepende en interactieve blik in het echte huis uit The Conjuring.

Wanneer paranormale activiteiten plaatsvinden, zul je het LIVE zien. Van seances tot het oproepen van geesten, er is een schema van een volledige week met geplande activiteiten, onderzoeken en tests om uit te voeren, plus een volledige lijst van paranormale beroemdheden die de livestream bijwonen– virtueel op bezoek bij het gezin.

The House Live-Promo | Looking for Spirits in the Conjuring House | The Dark Zone

De 7-daagse, 24/7 streaming-event ‘The House’ wordt georganiseerd door The Darkzone– een organisatie die zich bezighoudt met paranormale activiteiten. Het event begint op 8 mei met een gratis preview. De volledige livestream begint op 9 mei om 12.00 uur ET (19.00 uur Nederlandse tijd) en eindigt op 16 mei.

Tijdens het streaming-event spreekt de familie Heinzen met Andrea Perron, auteur en overlevende uit de originele The Conjuring spookverhalen, evenals Dave Schrader van The Holzer Files, Kristen Luman van Ghost Hunters, Susan Slaughter van Paranormal Caught on Camera, Patrick Doyle van Ghost Mine, Colin Browen van The Paranormal Files, Jay Verburg van Ghost Mine, Barry Fitzgerald van Ghost Hunters International, Joe Chin van Ghost Hunters International, Jimmy Church van Fade 2 Black en nog veel meer gasten.

Prijskaartje van de livestream

Er zit echter een addertje onder het gras: meedoen kost je geld. Het kost $4,99 voor een 24-uurs sessie van The House Live-uitzending, maar je kunt de hele week kijken voor $ 19,99. Koop hier je tickets! Reserveer je tickets vóór 7 mei en betaal maar $14,99! Volgens de website van The Dark Zone zal een deel van de opbrengst worden gedoneerd aan COVID-19 gerelateerde goede doelen.

Bekijk hieronder de trailer van ‘The House’:

A live ghost hunting experience | The Conjuring House | The Dark Zone

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie