‘7 Days to Die’ komt ook naar PS4 en XBox One

7 ways to die
Uitgever Telltale heeft in samenwerking met ontwikkelaar The Fun Pimps aangekondigd dat ‘7 Days to Die’ naar de huidige generatie consoles komt. Het spel zal zowel in de digitale als fysieke winkels beschikbaar komen.

‘7 Days to Die’ is een first person open world titel, met RPG en tower defense elementen. Dat klinkt nogal bijeen gegooid, maar het is een unieke combinatie geworden. Het komt erop neer dat je in een random wereld gedropt wordt, die is overlopen door zombies. Zoals in Minecraft kun je de omgeving gebruiken om iets te bouwen dat je bescherming biedt. Vooral tijdens de nacht zijn de vijanden aggressief, dus dan is het zaak om muren en het liefst een aantal vallen gebouwd te hebben.

Trailer survival game '7 Days to Die'

De console versie van de titel biedt nieuwe features ten opzichte van de PC-versie, zoals lokale multiplayer met split screen. Als je het spel pre-ordert krijg je toegang tot skins van personages uit Telltale’s The Walking Dead serie, zoals Lee of Michonne. Console eigenaars kunnen in juni aan de gang, voor een verwachte prijs van rond de 30 euro. Het spel is reeds op via Steam Early Access op Windows, Mac OS X en SteamOS te spelen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie