7 horrorseries die stiekem op Netflix verschenen

Netflix maakt altijd veel bombarie als ze een Original Production op de streamingdienst zetten.
Maar soms kopen ze alleen de rechten en zetten ze de serie er stiekem op.
Deze 7 titels heb je mogelijk nog niet gezien, ik in elk geval niet.

Van Helsing

Een serie van Syfy. Deze zender is dit jaar helaas verdwenen uit Nederland, maar het verschijnen van Van Helsing op Netflix biedt hoop voor andere Syfy-series.
Na een driejarige coma ontwaakt Vanessa in een wereld geteisterd door vampieren. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze het overlevingsgevecht aan.

VAN HELSING Season 1 TRAILER (2016) SyFy Series

En de link naar Netflix.

Crazyhead

Deze serie is eerder verschenen op de Britse zender E4, mij niet bekend, maar de trailer en omschrijving klinken zeer vermakelijker:
Bowlingbaanmedewerker Amy en dwarsligger Raquel geven de duivels er flink van langs en bestrijden tegelijkertijd hun eigen problemen als jonge twintigers.

TRAILER: Crazyhead | Watch The Full Series on All 4

Je kijkt hem hier op Netflix.

Travelers

Deze 12-delige Canadese tv-serie verscheen eerder deze maand ook plots op Netflix. Het is misschien iets meer sciencefiction, maar ik vermoed ook interessant voor de horrorliefhebber.
Een federaal agent volgt vier mensen die opeens totaal nieuwe persoonlijkheden lijken te hebben, en doet een verbijsterende ontdekking over de toekomst van de mensheid.

Travelers | Official Trailer [HD] | Netflix

Begin hier met kijken.

Slasher

De acht afleveringen van Slasher vormen een anthology en leiden naar een gezamenlijke clue in de finale.
Jaren na de gruwelijke moord op haar ouders bezoekt een vrouw haar geboorteplaats weer, en ze ontdekt dat een nieuwe seriemoordenaar misdaden uit het verleden herhaalt.

Slasher (TV Series) | Teaser

Je vindt hem hier op Netflix

Between

Ook Between komt uit Canada en staat al een langere tijd op Netflix, echter is mij nog niet eerder opgevallen. Je kunt hier direct in twee seizoenen van 6 afleveringen duiken.
Nadat een mysterieuze ziekte iedere inwoner die ouder is dan 22 doodt, moeten de overlevenden van een stad zich zien te redden als de regering hen in quarantaine plaatst.

Between | Official Trailer [HD] | Netflix

Op naar seizoen 1 en 2 bij Netflix.

En Immersion

Deze Franse serie van tv-zender ARTE is misschien overwegend crime, maar er zit een behoorlijk sinister tintje aan. Ik ga het er op gokken:
Terwijl een politieonderzoeker worstelt met een levensbedreigende ziekte, richt hij zich op de explosieve groei van een nieuwe synthetische drug in de straten van Parijs.


De Franse serie is met ondertiteling hier te vinden.

Residue

Misschien gek, maar Residue is toch echt een Netflix Original. Ik heb deze serie uit 2015 volledig gemist en staat dus ook voor aan mijn watchlist.
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.


Ga jij hem ook kijken?[td_smart_list_end]Welke series raadt jij aan op Netflix?

Interessant artikel?

1 gedachte over “7 horrorseries die stiekem op Netflix verschenen”

  1. Het spijt mij om een negatief bericht hierover na te laten maar betreffende de serie “Ash vs the evil dead” heb ik weinig goed nieuws als dat een griezelserie voor moet stellen. Het is een persoon in de hoofdrol die zichzelf grappig en sterk vind. Ik vond het een slappe …! Wat een geouwehoer in deze serie en wat een kinderachtige griezelserie. Humor, nou ja humor, is een deel en de rest kon ik ook niets mee. Maar zeker weten, ook hiervoor zijn er kijkers. Veel kijkplezier! (want smaken verschillen)

    Beantwoorden

Plaats een reactie