Filmmakers opgelet: 7e Nederhalloween bij Filmhuis Cavia

Het duurt nog twee maanden, maar toch willen we jullie alvast attenderen op de zevende editie van “Nederhalloween”, dat op vrijdag 28 oktober zal plaatsvinden bij Filmhuis Cavia te Amsterdam. Tijdens deze avond wordt er aandacht besteed aan de nieuwste oogst van Nederhorrorproducties, maar kunnen filmmakers ook vertellen over komende projecten en een teaser, trailer of scène vertonen. Vandaar dat we er al zo vroeg melding van maken.

In het verleden is er onder meer aandacht besteed aan CARNIFEX, HOCKEY ZOMBIE SLETJES en LENTEVELD. Er zijn ook korte producties vertoond als BIRDDAY, HOOFDGERECHT, BROTHER’S KEEPER en DE KAT, DE KAST EN DE KRIJSENDE VROUW.

Filmmakers opgelet:
Ben je dus bezig met je passieproject en wil je graag hier iets over vertellen tijdens deze avond, neem dan contact op met HorrorPim door een e-mail te sturen naar info@filmhuiscavia.nl. Voor verdere vragen en informatie kun je ook bij hem terecht.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x