Welke 8 horrorsequels verschijnen er in 2017 in de bios?

2017 lijkt een goed horrorfilmjaar te worden. Er verschijnen een aantal originele, een aantal remakes en een aantal sequels van horrorfilms. Deze 8 horrorfilmsequels verschijnen dit jaar in de Nederlandse bioscopen:

Rings

Samara is terug in deze derde film uit de Ring-serie. Wederom duikt zij op in een video die iedereen die ernaar kijkt binnen zeven dagen van het leven zal beroven. Ditmaal dreigt een jonge vrouw genaamd Sky (Aimee Teegarden) het slachtoffer te worden van deze beruchte vloek.
9 februari in de bioscoop

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Resident Evil: The Final Chapter

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de overlevenden van de apocalyps.
26 januari in de bioscoop

Resident Evil: The Final Chapter (HD trailer 2 NL)

Alien: Covenant

Dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks is het vervolg op Prometheus en de voorloper op de originele Alien-film. De bemanning van het koloniale schip Covenant stuit tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
18 mei in de bioscoop

Alien: Covenant | Officiële trailer 1 | NL ondertiteld | 18 mei 2017 in de bioscoop

War for the Planet of the Apes

In War for the Planet of the Apes, het derde deel, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.
13 juli in de bioscoop

War for the Planet of the Apes | Officiële trailer 1 NL ondertiteld | 13 juli 2017 in de bioscoop

Annabelle 2

Ze is terug! Regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films. Annabelle 2 vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.
10 augustus in de bioscoop

Annabelle: Creation | Announcement Trailer | 10 augustus 2017 in de bioscoop

Friday the 13th: Camp Blood

Massamoordenaar Jason Voorhees heeft het wederom op een stel weerloze nietsvermoedende jongeren voorzien. Dertien maal is scheepsrecht in dit dertiende (!) deel uit de Friday the 13th-serie.
vrijdag de 13e oktober in de bioscoop (nouja, stiekem zal het donderdag de 12e zijn)
Jason Voorhees

Insidious: Chapter 4

Het vierde angstaanjagende deel van de Insidious franchise, geschreven door Leigh Whannell en geregisseerd door Adam Robitel. Hoofdrolspelers zijn Angus Sampson, Lin Shaye en Spencer Locke. Dat is alles wat we op dit moment weten.
26 oktober in de bioscoop

Insidious 4 aangekondigd

Cloverfield 3

De derde Cloverfield-film van JJ Abrams stond eerder bekend als “God Particle”, nu staat het op de planning als “Untitled Cloverfield Anthology Movie”. Het verhaal is wel bekend:
Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.
Rond oktober/november in de bioscoop
Cloverfield
[td_smart_list_end]
De lijst wordt vast langer en er zijn ook horrorfilms waarvan het vervolg direct op dvd/streaming verschijnt, zoals bijvoorbeeld Cult of Chucky.
Naar welke van deze horrorfilms kijk jij uit?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Welke 8 horrorsequels verschijnen er in 2017 in de bios?”

  1. Rings – Resident Evil: The Final Chapter – Alien: Covenant – War for the planet of the Apes – Annabelle 2 –
    Friday the 13th: Camp Blood – Insidious: Chapter4 – Cloverfield 3

    Beantwoorden

Plaats een reactie