9 Kleurrijke posters voor Tim Burton’s Dark Shadows

Vandaag heeft Warner Bros. via Empire de eerste 9 karakterposters getoond van Tim Burton’s Dark Shadows. Net als in de trailer zien we dat de gezichten van Barnabas en co erg bleekjes zijn en daarmee een scherp contrast tonen met de kleurrijke seventies tijd.

In deze remake zien we Johnny Depp in de hoofdrol met een geweldige supporting cast: Eva Green, Chlöe Moretz, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller, Gulliver McGrath, Jackie Earle Haley, Bella Heathcote, and Helena Bonham Carter.

Klik op een afbeelding voor de hele poster.


De trailer werd overigens met gemengde reacties ontvangen. Velen vonden dat Burton een parodie heeft gemaakt van het origineel. Anderen waren daarintegen erg te spreken over de vreemde combinatie van gotische elementen en kleurige ’70’s sfeer.

“In 1752 vertrekken Joshua en Naomi Collins met jonge zoon Barnabas van uit Liverpool, Engeland om een nieuw leven in Amerika te beginnen en een mysterieuze vloek te ontsnappen. Twee decennia passeren en Barnabas (Johnny Depp) heeft de wereld aan zijn voeten, of in ieder geval de stad Collinsport, Maine. Totdat hij de grote fout maakt door het hart van Angelique Brouchard (Eva Green) te breken, de heks vervloekt hem tot vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later wordt Barnabas per ongeluk bevrijd uit zijn graf en komt in de zeer veranderde wereld van 1972. Hij keert terug naar Collinwood Manor, waar hij het nageslacht van zijn familie in trieste toestand aantreft, ieder met eigen duistere geheimen.”

Dark Shadows is vanaf 10 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie