The 9th Life of Louis Drax: exclusieve Halloween-vertoning = VOL

9th-life-voorvertoning
31 oktober is het Halloween! Maar omdat het niet in het weekend valt, zijn de meeste evenementen in het weekend er voor. Maar niet alles! Op 31 oktober, All Hallow’s Eve, kun jij bij de exclusieve Halloween-voorvertoning zijn van The 9th Life of Louis Drax in Amsterdam!
—- De kaarten zijn op. —-

De spannende thriller The 9th Life of Louis Drax vertelt het verhaal van de kleine Louis die opmerkelijk gezien al acht bijna-doodervaringen heeft gehad. Wanneer Louis weer een ongeluk krijgt, overleeft hij het niet. Totdat Louis plotseling na enige uren weer tot leven komt. Zijn ouders staan voor een raadsel en besluiten om de kinderneuroloog Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) naar Louis te laten kijken. Het blijkt het begin van de ontrafeling van een aantal onverklaarbare mysteries…

The 9th Life of Louis Drax (HD trailer NL)

The Ninth Life of Louis Drax is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liz Jensen uit 2004, de regie is in handen van Alexandre Aja (Horns). Hoofdrollen zijn weggelegd voor Aaron Paul, Jamie Dornan en Sarah Gadon. De film draait vanaf 10 november in de bioscoop.
the_9th_life_of_louis_drax

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie