Sssst.. A Quiet Place 3 komt eraan en wij weten wanneer

a quiet place part III

A Quiet Place, de franchise van acteur-turned-regisseur John Krasinski, krijgt officieel een derde deel! De Nachtvlinders vertellen je wat er tot nu toe bekend is, zoals wanneer we deze film kunnen verwachten.

In 2018 verraste John Krasinski (die we tot dan toe vooral kenden van zijn rol als Jim in de Amerikaanse The Office) met zijn indrukwekkende debuut als filmregisseur. Zijn A Quiet Place, over een gezin dat probeert te overleven in een verstilde wereld nadat bloeddorstige aliens met een hypergehoor aanvielen, was een daverend (oorverdovend?) succes. In 2020 volgde A Quiet Place Part II waarin het verhaal werd opgepakt bij het einde van de eerste film in de reeks. Inmiddels heeft filmstudio Paramount bekend gemaakt dat deel 3, vooralsnog heel origineel A Quiet Place Part III gedoopt, definitief bevestigd is! En het volgende weten we ook al:

  • Er wordt aan het script gewerkt door schrijvers Scott Beck en Jeff Nichols.
  • John Krasinski zal de film ontwikkelen. Of hij ook weer in de regisseursstoel plaatsneemt is nog niet bevestigd, maar dat ligt redelijk voor de hand aangezien de A Quiet Place franchise zijn geesteskindje is.
  • De rollen zijn nog niet verdeeld en het verhaal nog een mysterie. Ook hier ligt het echter voor de hand dat de overlevenden uit het gezin en hun stille gevecht van deel 1 en 2 weer centraal zullen staan, en we verder gaan bij de luid en duidelijke micro victorie voor de mensen in deel 2. Hoe zal de revolutie tegen de aliens zich verder ontwikkelen?
  • A Quiet Place Part III komt uit in 2025 met een wereldwijde bioscooprelease.
a quiet place 3 in 2025

2025 duurt nog lang. Maar goed nieuws: in september 2023 staat de release van een spin-off van A Quiet Place gepland! De productie is in volle gang, maar bij Paramount houden ze de lippen stijf op elkaar wat betreft details. Wij vertelden er hier al eerder meer over.

Ook een A Quiet Place game is in productie met een releasedatum in 2022- hiervan is ook tot op heden weinig bekend, dus of 2022 gehaald gaat worden is maar de vraag. Wij houden je op de hoogte wanneer ons meer details toegefluisterd worden!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie