Adam Driver in sf-thriller ‘65’ van Sam Raimi en ‘A Quiet Place’ schrijvers-duo

Afgelopen mei werd bekend gemaakt dat Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man) de handen in elkaar heeft geslagen met schrijvers Scott Beck en Bryan Woods (A Quiet Place) om een nieuwe sciencefictionthriller te maken. Deadline meldt dat het project nu een naam heeft: 65. Bovendien is bekend gemaakt dat Adam Driver een rol gaat vertolken.

Het project gaat geproduceerd worden door Raimi Productions in samenwerking met Zainab Azizi en Deborah Liebling. Liebling produceerde ook het eerder aangekondigde Raimi project 50 States of Fright.

Adam Driver in BlacKkKlansman

Adam Driver heeft de afgelopen paar jaar ook niet stil gezeten. Zo vertolkte hij onder andere de rol van Sith badass Kylo Ren in de nieuwe Star Wars trilogie, ging hij undercover bij de KKK in Spike Lee’s BlacKkKlansman en werd hij genomineerd voor een Oscar voor zijn acteerwerk in Marriage Story.

Beck & Woods hebben voor hun werk A Quiet Place ook al een hoop nominaties en awards binnengesleept. Tevens is de film terecht heel goed ontvangen. Samen met Driver en Raimi zou dit nog wel eens een killer combinatie kunnen worden!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie